Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Yhteisö

YHTEISKUNTAVASTUU

S-Kiekko on käynnistänyt pilotin, jossa testataan yhteiskuntavastuuohjelman toteuttamista yhteistyössä paikallisten erityisryhmien kanssa. S-Kiekko haluaa tarjota erityisryhmille mahdollisuuksia nauttia jääkiekon ottelutapahtumista. Yhteiskuntavastuuohjelman toimenpiteet ovat aina tapauskohtaisesti erikseen sovittuja. Käytännössä kyse on useimmiten siitä, että tarjotaan mahdollisuus tulla seuraamaan ottelua ja S-Kiekko tarjoaa otteluliput. Pilotin kokemuksia hyödyntäen valmistellaan yhteiskuntavastuuohjelman toimenpiteet vuodelle 2021.

Yhteiskuntavastuuohjelmaan liittyen S-Kiekko on lahjoittanut kausikortteja Seinäjoen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastolle. Pilotin toimenpiteitä S-Kiekko valmistelee yhteistyössä Järjestötalon kanssa.


SEINÄJOEN JÄÄKIEKON TUKI RY

Liity Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n jäseneksi!

Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n tarkoitus on kehittää monipuolisesti seinäjokista jääkiekkoilua ja edistää S-Kiekon edustusjoukkueen toimintaa. Liittyessäsi Tuki Ry:n jäseneksi, voit myös halutessasi tilata kuukausittain ilmestyvän jäsenkirjeemme. Saat tietoa joukkueen kuulumisista, päävalmentajan kuukausittaisen tilannekatsauksen sekä tietoa tulevista tapahtumista ja otteluista.

Yhdistys on mukana omistamassa SeiHockey Oy:tä yhdessä S-Kiekko Juniorit ry:n kanssa. Seinäjoen Jääkiekon Tuki kutsuu henkilö- ja yritysjäseniä mukaan toimintaansa. Tule sinäkin mukaan seinäjokiseen kiekkoyhteisöön!
Tehdään yhdessä Seinäjoesta kiekkokaupunki.

Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n Henkilöjäsenyyden hinta on 30 € vuodessa, johon sisältyy 5 lippua S-Kiekon peleihin. Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n Yritysjäsenyyden hinta on 300 € vuodessa, johon sisältyy 1 kausikortti ja 10 ottelulippu S-Kiekon peleihin. Klikkaamalla kohdasta: “Liity jäseneksi” pääset täyttämään Tuki Ry:n jäsenyyslomakkeen.

Kiitämme mielenkiinnosta yhdistystämme kohtaan.

Lisätietoa
Juha Tall
juhatall@gmail.com
050 4090004


Yhteistyössä

S-KIEKKO YHTEISÖ

Asioimalla seuraavissa yrityksissä ja sanomalla S-Kiekko kassalla, tuet toimintaamme!

Ipsorum – ostostesi kokonaissummasta 7%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Etelä-Pohjanmaan Katsastus – ostostesi kokonaissummasta 10%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Fysio2000 – ostostesi kokonaissummasta 5%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Käyttöauto – asioimalla Käyttöautossa S-Kiekon toimintaa tuetaan 100e per auto

KUMMIYRITYKSET