Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Yhteisö

YHTEISKUNTAVASTUU

S-Kiekko on käynnistänyt pilotin, jossa testataan yhteiskuntavastuuohjelman toteuttamista yhteistyössä paikallisten erityisryhmien kanssa. S-Kiekko haluaa tarjota erityisryhmille mahdollisuuksia nauttia jääkiekon ottelutapahtumista. Yhteiskuntavastuuohjelman toimenpiteet ovat aina tapauskohtaisesti erikseen sovittuja. Käytännössä kyse on useimmiten siitä, että tarjotaan mahdollisuus tulla seuraamaan ottelua ja S-Kiekko tarjoaa otteluliput. Tämän vuoden kokemuksia hyödyntäen valmistellaan yhteiskuntavastuuohjelman toimenpiteet vuodelle 2020.

Yhteiskuntavastuuohjelmaan liittyen S-Kiekko on lahjoittanut kausikortteja Seinäjoen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastolle. Pilotin toimenpiteitä S-Kiekko valmistelee yhteistyössä Järjestötalon kanssa.


SEINÄJOEN JÄÄKIEKON TUKI RY

Liity Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n jäseneksi!

Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n tarkoitus on kehittää monipuolisesti seinäjokista jääkiekkoilua ja edistää S-Kiekon edustusjoukkueen toimintaa. Liittyessäsi Tuki Ry:n jäseneksi, voit myös halutessasi tilata kaudella 2019-2020 kuukausittain ilmestyvän jäsenkirjeemme. Saat tietoa joukkueen kuulumisista, päävalmentajan kuukausittaisen tilannekatsauksen sekä tietoa tulevista tapahtumista ja otteluista.

Yhdistys on mukana omistamassa SeiHockey Oy:tä yhdessä S-Kiekko Juniorit ry:n kanssa. Seinäjoen Jääkiekon Tuki kutsuu henkilö- ja yritysjäseniä mukaan toimintaansa. Tule sinäkin mukaan seinäjokiseen kiekkoyhteisöön!
Tehdään yhdessä Seinäjoesta kiekkokaupunki.

Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n Henkilöjäsenyyden hinta on 30 € vuodessa, johon sisältyy 5 lippua S-Kiekon peleihin. Seinäjoen Jääkiekon Tuki ry:n Yritysjäsenyyden hinta on 300 € vuodessa, johon sisältyy 1 kausikortti ja 10 ottelulippu S-Kiekon peleihin. Klikkaamalla kohdasta: “Liity jäseneksi” pääset täyttämään Tuki Ry:n jäsenyyslomakkeen.

Kiitämme mielenkiinnosta yhdistystämme kohtaan.

Lisätietoa
Juha Tall
juhatall@gmail.com
050 4090004


S-KIEKKO YHTEISÖ

Asioimalla seuraavissa yrityksissä ja sanomalla S-Kiekko kassalla, tuet toimintaamme!

Ipsorum – ostostesi kokonaissummasta 7%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Etelä-Pohjanmaan Katsastus – ostostesi kokonaissummasta 10%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Fysio2000 – ostostesi kokonaissummasta 5%:lla tuetaan S-Kiekkoa

Käyttöauto – asioimalla Käyttöautossa S-Kiekon toimintaa tuetaan 100e per auto


S-kiekolle vahvistusta, Jarno Latva-Hoppala hyppää ”kaukaloon”.

Vuoden vaihteessa S-Kiekon myyntipäällikkönä aloittava Jarno Latva-Hoppala on poikkeuksellisen haasteen edessä. Myytävä tuote on viimetiedon mukaan ”lomautettu” vuoden loppuun saakka. Taustatyötä kuitenkin riittää ja usko kauden alkuun tammikuussa on vakaa.

S-Kiekon ”tuorein” hankinta Jarno Latva-Hoppala ottaa vastuun koko kentästä markkinoinnin osalta, aloittaen seuran myyntipäällikkönä vuoden 2021 alussa. Ilmajoelta kotoisin oleva 28-vuotias Jarno on kouliintunut myyntityössä, joten aivan outoon ketjuun hän ei joudu. Miestä eivät uudet haasteet säikäytä, vaikka tilanne epidemian aikana on poikkeuksellinen.

-Täytyy myöntää, että aika ei ole kaikista helpoin tällä hetkellä, mutta minulla on kova palo työskennellä urheiluun liittyvässä tehtävässä. Lähdetään liikkeelle sillä, että parhaamme yritetään ja katsotaan, mitä saadaan aikaan.

Kiekko ja pesäpallo taustaa omaava mies kertoo pelanneensa mailapeliä pallon kanssa aina A-juniori ikäiseksi saakka.

– Ranteen vamma esti pelaamisen jatkamisen sarjatasolla ja nyt kuntoilen muun muassa pelaamalla jääkiekkoa harrasteporukassa.

Ennen varsinaista työrupeamaa Jarno Latva-Hoppala käyttää aikaansa tutustumalla S-Kiekon markkinoinnin tilanteeseen ja asiakaskuntaan.

-Nyt otan yhteyksiä joukkueen taustahenkilöihin ja kuulen heidän ajatuksiaan toiminnan kehittämisestä. Seuralla on myös jonkin verran ns. vanhoja kumppanuuksia, jotka ovat päättyneet ja heihin ollaan yhteydessä. Lisäksi suunnitellaan uusia taloutta edistäviä ja näkyvyyttä lisääviä toimintoja, joiden myötä toivotaan saatavan taas uusia yhteistyökumppaneita, selvittää Jarno Latva-Hoppala.

Toivotetaan Jarno tervetulleeksi joukkueen jäseneksi. Hänet tavoittaa numerosta 045-699 6916

Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen:  myynti.skiekko (at) gmail.com

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT