Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


24.08.2016
Sopimusuutisia vol. 4!

Tällä viikolla julkaisemme nuorien sopimukset.

Aloitetaan Julius Tallista. Vasta 17-vuotias Julius pelasi viime kaudella sekä S-kiekon B- että A-junioreissa. B:n Suomi-sarjassa hän takoi 24 otteluun 39 pistettä. Tämä puolustajalupaus olikin yksi seuran ensimmäisistä allekirjotetuista pelaajista tänä kesänä.

Toinen puolustajalupaus on Ville Saarinen. Legendaarisena 1995 vuonna syntynyttä puolustajaa on siunattu maalinteon lahjalla, sillä viime kaudella S-kiekon A-nuorisissa Ville kiristi verkkoa yhteensä 23 kertaa! Vielä leikkauksesta toipuva Ville on aloittanut jääharjoittelun viime viikolla.

Viime kaudella A-junnujen hyökkääjä Jussi Annala on myös tehnyt sopimuksen S-kiekon kanssa. Viime kaudella Nuorten Suomi-sarjassa Jussi tehoili 21 ottelussa 28 pisteen arvoisesti. Jussista on seuran A-junnujen huhujen mukaan tarinaa vaikka muille jakaa, mutta tietokatkoksien vuoksi emme yhtäkään saaneet tietoomme.

Kotiin palannut Elias Laitamäki on myös mielenkiintoinen lisäys S-kiekon rosteriin. Tällä milleniumilla syntynyt puolustaja toimi viime kaudella Sportin C-junnujen kapteenina ja teki 25 otteluun 10 maalia. Joukkueen kuopus on kuitenkin jo osoittanut joukkueelle valtavan työmoraalin ja ennakkoluulottoman asenteen!

Viimeisenä mainittakoon juuri sopimuksen allekirjoittaneen nimi. Teemu Kantola! Viimeiset vuodet S-kiekon A-junioireissa pelannutta Teemua voisi hyvin kuvata rauhallisena, mutta varmana puolustajana. Tiukankaan paikan tullen eivät Teukan kädet tärise!

Tällä viikolla joukkueella on luvassa normaalien jääharjoituksien lisäksi Tampereen Kooveen järjestämä harjoitusturnaus. Turnauksessa vastaan asettuvat Liikunnan Riemu, HCIK sekä turnausisäntä Koovee. Tuloksia otteluista julkaistaan Facebookissa ja lisäksi tulemme päivittämään joukkueen tunnelmia Instagramiin. Pysykää siis kanavilla!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com